Bobán Gábor

Bobán Gábor

Jogi asszisztens

„A tanult elme ismertetőjele, hogy képes foglalkozni egy gondolattal anélkül, hogy elfogadná.” (Arisztotelész)

Ügyvezető partner Irodavezető partner Senior Ügyvéd Senior ügyvéd Senior ügyvéd Senior Ügyvéd Ügyvéd Ügyvédjelölt Ügyvédjelölt Ügyvédjelölt Jogi asszisztens Üzletfejlesztési menedzser PR és Kommunikációs Menedzser Adminisztratív asszisztens Asszisztens Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Bóbán Gábor a bpv JÁDI NÉMETH ügyvédi iroda jogi asszisztense. Gábor több jogterülettel is foglalkozik, többek között társasági jogi és ingatlanjog területén segíti az ügyfeleink és az iroda munkáját. Folyékonyan beszél angolul. Gábor az egyetemi évei során egy inagtlanjogra szakosodott ügyvédi irodában dolgozott gyakornoként, szakmai gyakorlatát pedig a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt-nél töltötte. Gábor 2018. októberében csatlakozott irodánkhoz.

 

Szakmai tapasztalat – kiemelt ügyek (válogatás)

• Tanácsadás egy vezető építőipari vállalkozás számára egy újabb leányvállalat megalapítása során.

• Jogi tanácsadás egy külföldi ingatlanfejlesztő cég számára magyarországi projekt megvalósításával kapcsolatban.

• Teljes körű jogi tanácsadás egy ingatlanfejlesztő cég számára magyarországi érdekeltségének jogutód nélküli megszüntetése során.

• Tanácsadás és teljes körű jogi átvilágítás egy amerikai befektetési vállalat számára egy magyar cég felvásárlásával kapcsolatban.

 

Gábor az egyetemi évei során egy inagtlanjogra szakosodott ügyvédi irodában dolgozott gyakornoként, szakmai gyakorlatát pedig a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt-nél töltötte. Gábor 2018. októberében csatlakozott irodánkhoz.

 

Képzettség, Kamarai tagság

  • 2012 - : Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, jogász szak

Nyelvtudás

magyar, angol

Szakterületeink

Precedensjog Magyarországon? Precedensjog Magyarországon? COVID-19 UPDATE COVID-19 UPDATE Nem lehet elég korán kezdeni: A generációváltás és jövőtervezés kihívásai Magyarországon Nem lehet elég korán kezdeni: A generációváltás és jövőtervezés kihívásai Magyarországon Vissza a jövőbe - Hogy vigyázzunk jól a családi vállalkozásunkra? Vissza a jövőbe - Hogy vigyázzunk jól a családi vállalkozásunkra? Az Egyesült Államok után már hazánkban is vizsgálódnak a népszerű kínai tulajdonú videómegosztó platformmal, a TikTok-al szemben Az Egyesült Államok után már hazánkban is vizsgálódnak a népszerű kínai tulajdonú videómegosztó platformmal, a TikTok-al szemben Hitelkartellen innen és túl: Mi a végtörlesztési kartell-ügy és az ítélet üzenete 2020-ban? Hitelkartellen innen és túl: Mi a végtörlesztési kartell-ügy és az ítélet üzenete 2020-ban? A DIGI-Invitel fúzió további 20 millió forintos GVH-bírságot vont maga után A DIGI-Invitel fúzió további 20 millió forintos GVH-bírságot vont maga után Továbbra is maradhat adóparadicsom Írország? Továbbra is maradhat adóparadicsom Írország? Nem véd többé a Privacy Shield – újabb mérföldkőhöz érkezett a személyes adatok nemzetközi szintű továbbítására vonatkozó szabályozás Nem véd többé a Privacy Shield – újabb mérföldkőhöz érkezett a személyes adatok nemzetközi szintű továbbítására vonatkozó szabályozás Átmenetileg, vagy azon is túl? Fontos, új szabályok a gazdasági élet szereplőinek Átmenetileg, vagy azon is túl? Fontos, új szabályok a gazdasági élet szereplőinek Összefonódás elbírálásának akadályozása miatt 20 M Forint eljárási bírságot rótt az RTL Klub műsorszolgáltatójára a GVH Versenytanácsa Összefonódás elbírálásának akadályozása miatt 20 M Forint eljárási bírságot rótt az RTL Klub műsorszolgáltatójára a GVH Versenytanácsa Bővülhet az EU-ban engedélyezett felvásárlások száma- az Európai Bíróság felülírta a fúziókra vonatkozó versenyhatásteszt gyakorlatát Bővülhet az EU-ban engedélyezett felvásárlások száma- az Európai Bíróság felülírta a fúziókra vonatkozó versenyhatásteszt gyakorlatát