Bóbán Gábor

Bóbán Gábor

Jogi asszisztens

„A tanult elme ismertetőjele, hogy képes foglalkozni egy gondolattal anélkül, hogy elfogadná.” (Arisztotelész)

Ügyvezető partner Irodavezető partner Partner Partner Partner Munkajogi csoportvezető ügyvéd Ügyvédjelölt Jogi asszisztens Üzletfejlesztési menedzser PR és Kommunikációs Menedzser Adminisztratív asszisztens Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Bóbán Gábor a bpv JÁDI NÉMETH ügyvédi iroda jogi asszisztense. Gábor több jogterülettel is foglalkozik, többek között társasági jogi és ingatlanjog területén segíti az ügyfeleink és az iroda munkáját. Folyékonyan beszél angolul. Gábor az egyetemi évei során egy inagtlanjogra szakosodott ügyvédi irodában dolgozott gyakornoként, szakmai gyakorlatát pedig a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt-nél töltötte. Gábor 2018. októberében csatlakozott irodánkhoz.

 

Szakmai tapasztalat – kiemelt ügyek (válogatás)

• Tanácsadás egy vezető építőipari vállalkozás számára egy újabb leányvállalat megalapítása során.

• Jogi tanácsadás egy külföldi ingatlanfejlesztő cég számára magyarországi projekt megvalósításával kapcsolatban.

• Teljes körű jogi tanácsadás egy ingatlanfejlesztő cég számára magyarországi érdekeltségének jogutód nélküli megszüntetése során.

• Tanácsadás és teljes körű jogi átvilágítás egy amerikai befektetési vállalat számára egy magyar cég felvásárlásával kapcsolatban.

 

Gábor az egyetemi évei során egy inagtlanjogra szakosodott ügyvédi irodában dolgozott gyakornoként, szakmai gyakorlatát pedig a MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt-nél töltötte. Gábor 2018. októberében csatlakozott irodánkhoz.

 

Képzettség, Kamarai tagság

  • 2012 - : Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, jogász szak

Nyelvtudás

magyar, angol

Szakterületeink

Irodánk 15. évfordulójának fényképei Irodánk 15. évfordulójának fényképei A hajnali rajtaütések pszichológiája – ilyen, amikor a versenyhivatal váratlanul lerohan egy céget A hajnali rajtaütések pszichológiája – ilyen, amikor a versenyhivatal váratlanul lerohan egy céget Cégen belüli mentőövek (nem csak) járvány idejére: a munkabérelőleg és a munkáltatói kölcsön Cégen belüli mentőövek (nem csak) járvány idejére: a munkabérelőleg és a munkáltatói kölcsön Nem csak az ötlet számít - Hogyan készüljünk a (kockázati) tőke bevonására? Nem csak az ötlet számít - Hogyan készüljünk a (kockázati) tőke bevonására? Új partneri kinevezés Új partneri kinevezés Precedensjog Magyarországon? Precedensjog Magyarországon? COVID-19 UPDATE COVID-19 UPDATE Nem lehet elég korán kezdeni: A generációváltás és jövőtervezés kihívásai Magyarországon Nem lehet elég korán kezdeni: A generációváltás és jövőtervezés kihívásai Magyarországon Vissza a jövőbe - Hogy vigyázzunk jól a családi vállalkozásunkra? Vissza a jövőbe - Hogy vigyázzunk jól a családi vállalkozásunkra? Az Egyesült Államok után már hazánkban is vizsgálódnak a népszerű kínai tulajdonú videómegosztó platformmal, a TikTok-al szemben Az Egyesült Államok után már hazánkban is vizsgálódnak a népszerű kínai tulajdonú videómegosztó platformmal, a TikTok-al szemben Hitelkartellen innen és túl: Mi a végtörlesztési kartell-ügy és az ítélet üzenete 2020-ban? Hitelkartellen innen és túl: Mi a végtörlesztési kartell-ügy és az ítélet üzenete 2020-ban? A DIGI-Invitel fúzió további 20 millió forintos GVH-bírságot vont maga után A DIGI-Invitel fúzió további 20 millió forintos GVH-bírságot vont maga után