Dr. Márky Gábor

Dr. Márky Gábor

Partner

”A pesszimista a lehetőségek nehézségeit látja, míg az optimista a nehézségek lehetőségeit.” Sir Winston Churchill

Ügyvezető partner Partner Partner Partner Ügyvéd Partner Együttműködő Ügyvéd Ügyvéd Ügyvédjelölt Üzletfejlesztési menedzser Adminisztratív asszisztens Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Gábor 2014-ben szerezte meg jogi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 'summa cum laude' minősítéssel. A diploma megszerzését követően elismert nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett szakmai tapasztalatot ügyvédjelöltként és ügyvédként is. Számos nagyértékű nemzetközi vállalati tranzakcióban vett részt, jogi képviselőként járt el nemzetközi vonatkozású versenyjogi perekben, és folyamatos jelleggel végzett jogi tanácsadást első sorban nemzetközi autóipari nagyvállalatok, valamint a repülési és az FMCG-szektor legfontosabb szereplői részére. Ügyvédi tevékenysége mellett Gábor óraadó is a pécsi egyetem jogi karán, ahol versenyjogi és polgári jogi tárgyú szemináriumokat tart külföldi vendéghallgatók részére angol nyelven.

Szakterületek

Képzettség, Kamarai tagság

  • 2014 – Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar- 'summa cum laude' minősítéssel
  • 2018 – Budapesti Ügyvédi Kamara

Nyelvtudás

angol, olasz

Szakterületeink

A pirosat vagy a kéket választod, Neo?  –	avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek A pirosat vagy a kéket választod, Neo? – avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem  – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság IBA 2022 MIAMI IBA 2022 MIAMI Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz” Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz”