Kaszás Dalma

Kaszás Dalma

Kommunikációs és PR Marketing Asszisztens

"A zsenialitás titka az, hogy a gyermeki szellemét öregkorára is magával viszi, ami azt jelenti, hogy soha nem veszíti el a lelkesedését." (Aldous Huxley)

Ügyvezető partner Partner Partner Partner Partner Ügyvéd Ügyvéd Ügyvédjelölt Ügyvédjelölt Ügyvédjelölt Üzletfejlesztési menedzser Asszisztens HR és Pénzügyi Asszisztens Kommunikációs és PR Marketing Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Kaszás Dalma a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda kommunikációs és PR marketing asszisztenseként dolgozik, és fontos szerepet tölt be az iroda mindennapjaiban. Támogatja kollégáit a napi feladatok ellátásában és segíti a zökkenőmentes munkavégzést. Emellett munkájának fontos része a rendezvényszervezés.

 

Dalma hatékonyan irányítja a kommunikációs folyamatokat mind a cégen belül, mind az ügyfelekkel és partnerekkel való kapcsolattartásban. Emellett fenntartja és kezeli a cég online jelenlétét és a közösségi médiában való megjelenését.

 

Képzettség, Kamarai tagság

  • 2016-2022 Károli Gáspár Református Egyetem, osztatlan tanári szak

Nyelvtudás

magyar, angol

Szakterületeink

OPEN DAY - Legal Questions for 2024 OPEN DAY - Legal Questions for 2024 Gazdasági tevékenység folytatása felszámolás után? Hogyan? Gazdasági tevékenység folytatása felszámolás után? Hogyan? @Família Kft. Önismereti – társas – játékunk a Wolters Kluwer Jogászdíj döntőjében @Família Kft. Önismereti – társas – játékunk a Wolters Kluwer Jogászdíj döntőjében Helló Prága, jó volt veled! - Csapatépítő hétvége Helló Prága, jó volt veled! - Csapatépítő hétvége Dr. Márky Gábor nyilatkozatai az Index.hu oldalon Dr. Márky Gábor nyilatkozatai az Index.hu oldalon Megy a vonat, megy a vonat… a bíróságra? Megy a vonat, megy a vonat… a bíróságra? A pirosat vagy a kéket választod, Neo?  –	avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek A pirosat vagy a kéket választod, Neo? – avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem  – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság