Kenyeres Krisztina

Kenyeres Krisztina

PR és Kommunikációs Menedzser

„Sosem tudhatod, milyen eredményei lesznek a cselekedeteidnek, de ha nem cselekszel, eredményük sem lesz.” (Mahátma Gandhi)

Ügyvezető partner Irodavezető partner Partner Partner Partner Munkajogi csoportvezető ügyvéd Ügyvédjelölt Jogi asszisztens Üzletfejlesztési menedzser PR és Kommunikációs Menedzser Adminisztratív asszisztens Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Krisztina felügyel az iroda kommunikációjáért. Fő feladatai közé tartozik a sajtóközlemények és marketinganyagok elkészítése. Megtervezi, frissíti és karbantartja az online és nyomtatott marketing anyagokat az iroda és az ügyvédek számára. Kezeli az ügyvédi iroda weboldalát, közösségi hálózatát (LinkedIn, Facebook) és más online kommunikációért felelős oldalakon történő megjelenést, beleértve a tartalmak megfogalmazását, képek elkészítését, kiválasztását. Menedzseli az eseményeket, konferenciákat és lehetőségeket az ügyvédi iroda számára. Krisztina segít a meglévő és új ügyfeleink részére készült ajánlatok tervezésében, beleértve a prezentációs illetve bemutatkozó anyagaink elkészítését is.

 

Krisztina felel az ügyvédi irodákat, szolgáltatásokat rangsoroló kiadványok (beleértve The Legal500, Chambers & Partners, IFLR1000) megkereséseivel kapcsolatos kérdésekért, továbbá előkészíti a szükséges beadványokat.

Képzettség, Kamarai tagság

  • Fotográfus és fotótermék kereskedő

Nyelvtudás

magyar, angol

Szakterületeink

Irodánk 15. évfordulójának fényképei Irodánk 15. évfordulójának fényképei A hajnali rajtaütések pszichológiája – ilyen, amikor a versenyhivatal váratlanul lerohan egy céget A hajnali rajtaütések pszichológiája – ilyen, amikor a versenyhivatal váratlanul lerohan egy céget Cégen belüli mentőövek (nem csak) járvány idejére: a munkabérelőleg és a munkáltatói kölcsön Cégen belüli mentőövek (nem csak) járvány idejére: a munkabérelőleg és a munkáltatói kölcsön Nem csak az ötlet számít - Hogyan készüljünk a (kockázati) tőke bevonására? Nem csak az ötlet számít - Hogyan készüljünk a (kockázati) tőke bevonására? Új partneri kinevezés Új partneri kinevezés Precedensjog Magyarországon? Precedensjog Magyarországon? COVID-19 UPDATE COVID-19 UPDATE Nem lehet elég korán kezdeni: A generációváltás és jövőtervezés kihívásai Magyarországon Nem lehet elég korán kezdeni: A generációváltás és jövőtervezés kihívásai Magyarországon Vissza a jövőbe - Hogy vigyázzunk jól a családi vállalkozásunkra? Vissza a jövőbe - Hogy vigyázzunk jól a családi vállalkozásunkra? Az Egyesült Államok után már hazánkban is vizsgálódnak a népszerű kínai tulajdonú videómegosztó platformmal, a TikTok-al szemben Az Egyesült Államok után már hazánkban is vizsgálódnak a népszerű kínai tulajdonú videómegosztó platformmal, a TikTok-al szemben Hitelkartellen innen és túl: Mi a végtörlesztési kartell-ügy és az ítélet üzenete 2020-ban? Hitelkartellen innen és túl: Mi a végtörlesztési kartell-ügy és az ítélet üzenete 2020-ban? A DIGI-Invitel fúzió további 20 millió forintos GVH-bírságot vont maga után A DIGI-Invitel fúzió további 20 millió forintos GVH-bírságot vont maga után