Májer Erzsébet

Májer Erzsébet

Adminisztratív asszisztens

„Az egyetlen hely, ahol az eredmény megelőzi a munkát, az a szótár!“ (Vidal Sassoon)

Ügyvezető partner Partner Partner Partner Ügyvéd Partner Együttműködő Ügyvéd Ügyvéd Ügyvédjelölt Üzletfejlesztési menedzser Adminisztratív asszisztens Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Májer Erzsébet 2008-ban csatlakozott irodánkhoz.

Fő feladata az iroda pénzügyi területének naprakész ügyintézése, a bejövő számlák ellenőrzése, nyilvántartások és adatbázisok létrehozása és frissítése személyzeti, pénzügyi és egyéb adatokkal. Erzsébet felel a havi könyvelési anyag összegyűjtéséért és rendszerezéséért, kimutatások készítéséért.

 

Tevékenységi köre kiterjed a cég munkavállalóihoz kapcsolódó HR feladatok ellátására, szerződések előkészítésére, új és kilépő alkalmazottak lejelentésére, szabadságok és jelenléti ívek nyilvántartására, valamint a bérszámfejtő munkájának segítésére.

 

Képzettség, Kamarai tagság

  • 2018 Bánki Donát Szakképzési Centrum, Kis-és középvállalkozások ügyvezetője I.
  • 1985 Óbudai Egyetem, Könnyűipari és Környezetmérnöki Kar

Nyelvtudás

magyar, angol

Szakterületeink

A pirosat vagy a kéket választod, Neo?  –	avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek A pirosat vagy a kéket választod, Neo? – avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem  – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság IBA 2022 MIAMI IBA 2022 MIAMI Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz” Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz”