Dr. Guszlev Donát

Dr. Guszlev Donát

Ügyvéd

„Amint nincsen e földön két egyforma falevél, úgy nincsen két egyforma beteg vagy két egyforma peres ügy: azért az orvostól, az ügyvédtől többet kell kívánnunk, mint azt, hogy mások tudománya alkotta mintákat alkalmazni tudjon; szükséges, hogy a magáéból is tudjon valamit hozzáadni.” (Eötvös Loránd)

Ügyvezető partner Partner Partner Ügyvéd Partner Együttműködő Ügyvéd Senior Associate Ügyvédjelölt Ügyvédjelölt Üzletfejlesztési menedzser Adminisztratív asszisztens Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Dr. Guszlev Donát a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda ügyvédje. Elsődleges szakterülete a peres eljárások és a vitarendezés: munkája során számos nagyértékű, hazai és nemzetközi vonatkozású peres ügyben működött közre és látott el jogi képviseletet.

 

Donát széleskörű tapasztalattal rendelkezik továbbá az adójog, az ingatlanjog, a nemzetközi vállalati tranzakciók, valamint a társasági-és kereskedelmi jog területén.

Képzettség, Kamarai tagság

  • • 2012-2017- Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
  • • 2017- Budapesti Ügyvédi Kamara

Nyelvtudás

angol, francia, orosz

Szakterületeink

IBA 2022 MIAMI IBA 2022 MIAMI Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz” Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz” Valódi segítség a háborúban - Egyszerűsödött és támogatottá vált a menedékes személyek foglalkoztatása Valódi segítség a háborúban - Egyszerűsödött és támogatottá vált a menedékes személyek foglalkoztatása A Microsoft - Activision Blizzard felvásárlás az európai versenyjog szemszögéből: megakadályozhatja-e az EU két amerikai cég fúzióját? A Microsoft - Activision Blizzard felvásárlás az európai versenyjog szemszögéből: megakadályozhatja-e az EU két amerikai cég fúzióját? Súlyos idők jöhetnek a Big Tech számára? Súlyos idők jöhetnek a Big Tech számára? Irodánk 15. évfordulójának fényképei Irodánk 15. évfordulójának fényképei A hajnali rajtaütések pszichológiája – ilyen, amikor a versenyhivatal váratlanul lerohan egy céget A hajnali rajtaütések pszichológiája – ilyen, amikor a versenyhivatal váratlanul lerohan egy céget Cégen belüli mentőövek (nem csak) járvány idejére: a munkabérelőleg és a munkáltatói kölcsön Cégen belüli mentőövek (nem csak) járvány idejére: a munkabérelőleg és a munkáltatói kölcsön