Dr. Guszlev Donát

Dr. Guszlev Donát

Ügyvéd

„Amint nincsen e földön két egyforma falevél, úgy nincsen két egyforma beteg vagy két egyforma peres ügy: azért az orvostól, az ügyvédtől többet kell kívánnunk, mint azt, hogy mások tudománya alkotta mintákat alkalmazni tudjon; szükséges, hogy a magáéból is tudjon valamit hozzáadni.” (Eötvös Loránd)

Ügyvezető partner Partner Partner Partner Ügyvéd Partner Együttműködő Ügyvéd Ügyvéd Ügyvédjelölt Üzletfejlesztési menedzser Adminisztratív asszisztens Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Dr. Guszlev Donát a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda ügyvédje. Elsődleges szakterülete a peres eljárások és a vitarendezés: munkája során számos nagyértékű, hazai és nemzetközi vonatkozású peres ügyben működött közre és látott el jogi képviseletet.

 

Donát széles körű tapasztalattal rendelkezik továbbá az adójog, az ingatlanjog, a nemzetközi vállalati tranzakciók, valamint a társasági-és kereskedelmi jog területén.

Képzettség, Kamarai tagság

  • 2012 - 2017 Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar
  • 2017 – Budapesti Ügyvédi Kamara

Nyelvtudás

angol, francia, orosz

Szakterületeink

A pirosat vagy a kéket választod, Neo?  –	avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek A pirosat vagy a kéket választod, Neo? – avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem  – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság IBA 2022 MIAMI IBA 2022 MIAMI Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz” Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz”