Társasági és kereskedelmi jog

A társasági jog területén számottevő szakértelemmel rendelkező ügyvédeink figyelemre méltó szakmai tapasztalatot sajátítottak el a magyar piac társasági és kereskedelmi jogi minden szegmensét tekintve.

Ügyvédeink tekintélyes szaktudással működnek közre a gazdasági szervezetek minden formájának létrehozásában, mint például leányvállalatok, magyarországi fióktelepek, valamint alapítványok, egyesülések alapításánál, valamint más típusú vállalati átalakulások során, biztosítva a folyamatos jogi tanácsadást a napi ügymenet kapcsán felmerülő kérdésekben. Ezen felül, piacvezető és feltörekvő cégek jogi tanácsadását is ellátjuk olyan társasági jogi ügyekben, mint például a megfelelő vállalatirányítási struktúrák kialakítása, a vezető tisztségviselők bizalmasnak tekintett feladatainak és kötelezettségeinek kezelése (mind a vezető és nem vezető beosztású munkavállalók esetében), a vállalatok kulcsfontosságú vezetőinek kinevezése és felmentése összhangban a magyar társasági joggal.

Jóllehet ügyfeleink gazdasági tevékenysége szerteágazó, mindannyian hasonló alapvető kérdésekkel szembesülnek. Anyagok beszerzésétől és szolgáltatások igénybevételétől kezdve, K+F, termékgyártás, valamint a kapcsolódó marketing és forgalmazási szolgáltatások összehangolásának kérdéseivel, amíg a végső fázisban a termék el nem jut a fogyasztóig.

Vállalati ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatásaink a szerződések körén túl a projektmenedzsmentre is kiterjednek. A beszállítóikkal, a vevőikkel és a stratégiai partnereikkel fennálló kapcsolataikat strukturáljuk és dokumentáljuk. Tanácsadásunk felöleli a kereskedelmi megállapodásokat, beleértve a beszerzést és szállítást, az ügynöki, a forgalmazási és a franchise tevékenységeket, a logisztika és a raktározás, valamint a stratégiai szövetségeket.

A csoport tagjai

2023. 07. 28.

Dr. Nagyházi István előadása az INNOVÁCIÓRA MAGYAR! konferencián

2021. 09. 10.

'One Night in Buenos Aires' bpv Jádi Németh 15. évforduló

2020. 12. 07.

Kereskedelmi titkokról, versenyképtelenségről

További videók

Szakterületeink

OPEN DAY - Legal Questions for 2024 OPEN DAY - Legal Questions for 2024 Gazdasági tevékenység folytatása felszámolás után? Hogyan? Gazdasági tevékenység folytatása felszámolás után? Hogyan? @Família Kft. Önismereti – társas – játékunk a Wolters Kluwer Jogászdíj döntőjében @Família Kft. Önismereti – társas – játékunk a Wolters Kluwer Jogászdíj döntőjében Helló Prága, jó volt veled! - Csapatépítő hétvége Helló Prága, jó volt veled! - Csapatépítő hétvége Dr. Márky Gábor nyilatkozatai az Index.hu oldalon Dr. Márky Gábor nyilatkozatai az Index.hu oldalon Megy a vonat, megy a vonat… a bíróságra? Megy a vonat, megy a vonat… a bíróságra? A pirosat vagy a kéket választod, Neo?  –	avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek A pirosat vagy a kéket választod, Neo? – avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem  – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság