Új partneri kinevezés


HÁROM ÚJ PARTNERI KINEVEZÉS A bpv JÁDI NÉMETH ÜGYVÉDI IRODÁBAN

A prémium jogi szolgáltatásokat nyújtó bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda dinamikus és jól képzett nemzetközi csapata 2021. február 1-től három új partnerrel bővült.Dr. Kovács Balázs, Dr. Buzás Anna és Dr. Márky Gábor a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda új partnerei.


Dr. Kovács Balázs, Dr. Buzás Anna és Dr. Márky Gábor hosszú évek óta irodánk elkötelezett ügyvédjei, akik kiemelkedő teljesítményük, elhivatottságuk, a szakmai ismereteik eredményeként érdemelték ki a partneri kinevezést.

 

Dr. Kovács Balázs 


Széleskörű tapasztalattal rendelkezik elsősorban ingatlanjogi, versenyjogi, kereskedelmi jogi és társasági jogi ügyekben történő tanácsadás terén hazai és külföldi ügyfeleknek egyaránt. Balázs számos alkalommal adott jogi tanácsot kiskereskedelmi vállalatoknak ingatlanfejlesztési és bérleti ügyekben, valamint kártérítési igényekkel és garanciális ügyekkel kapcsolatos peres eljárásokban, továbbá tapasztalt közigazgatási eljárásokban történő képviseletben és tanácsadásban is. 2006-ban végzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem, Jog-és Államtudományi Karon. Folyékonyan beszél angolul és németül. 


Dr. Buzás Anna 


Széleskörű vállalati, felvásárlási és polgári jogi tapasztalatot szerzett az ipari szegmensek széles köréből, valamint jártas a helyi és nemzetközi ügyfelek tanácsadásában, elsősorban a munkaügyi és foglalkoztatási, valamint kereskedelmi és kártérítési ügyek vitarendezési kérdéseiben. Anna mielőtt irodánkhoz csatlakozott, több nemzetközi múlttal rendelkező irodában is tevékenykedett, amelynek köszönhetően jelentős tapasztalatra tett szert különösen a polgári és kereskedelmi jog területén. Jogi tanácsadóként dolgozott többek között a Deloitte Zrt-nél is. Anna erős nemzetközi ügyvédi irodai háttérrel és erős szakmai angol nyelvtudással rendelkezik. Anna 2014-ben végzett az Eötvös Loránd Egyetem, Állam és Jogtudományi Karán. 


Dr. Márky Gábor


Gábor 2014-ben szerezte meg jogi diplomáját a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán 'summa cum laude' minősítéssel. A diploma megszerzését követően elismert nemzetközi ügyvédi irodákban szerzett szakmai tapasztalatot ügyvédjelöltként és ügyvédként is. Számos nagyértékű nemzetközi vállalati tranzakcióban vett részt, jogi képviselőként járt el nemzetközi vonatkozású versenyjogi perekben, és folyamatos jelleggel végzett jogi tanácsadást első sorban nemzetközi autóipari nagyvállalatok, valamint a repülési és az FMCG-szektor legfontosabb szereplői részére. 


Dr. Jádi Németh Andrea a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda vezető partnere Steve Jobs gondolatait idézve köszöntötte az iroda új partnereit: „Gondolj azokra az emberekre, akikkel szívesen dolgozol együtt. Gondolj azokra az ügyfelekre, akiket szívesen szolgálsz ki. Gondolj a barátaidra, akiket szeretnél magad körül tudni… Az elhivatott kollégák elhivatott kollégákkal szeretnek együtt dolgozni… A kimagasló alkalmazottak kimagasló főnökökkel akarnak dolgozni. Legyél a lehető legjobb és vedd körül magad olyan emberekkel, akik még nálad is jobbak.” 


A három új partneri kinevezéssel a bpv JÁDI NÉMETH Ügyvédi Iroda partnereinek száma 5-re nőtt. 

Szakterületeink