Dr. Balázs Dániel

Dr. Balázs Dániel

Ügyvédjelölt

“A legnagyobb kockázat az, ha nem vállalsz semmilyen kockázatot. Egy gyorsan változó világban az egyetlen stratégia, ami biztosan sikertelen, az, ha soha nem kockáztatsz.” (Mark Zuckerberg)

Ügyvezető partner Partner Partner Partner Partner Ügyvéd Ügyvéd Ügyvéd Ügyvédjelölt Üzletfejlesztési menedzser Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Dr. Balázs Dániel a bpv JÁDI NÉMETH ügyvédi iroda ügyvédjelöltje.

Dániel több jogterületen is nyújt tanácsot hazai és külföldi ügyfeleink számára egyaránt; többek között társasági, kereskedelmi jogi és ingatlanjogi ügyekben, valamint peres eljárások során is közreműködik az iroda munkájában.

Dániel a jogi egyetemi évei alatt, valamint diplomaszerzését követően több ügyvédi irodában, illetve multinacionális vállalatnál is tapasztalatokat szerzett.

Irodánkhoz 2022. januárjában csatlakozott.

Képzettség, Kamarai tagság

  • 2021 – Eötvös Loránd Tudományegyetem, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szak
  • 2015 – 2020 Eötvös Loránd Tudományegyetem, jogász szak

Nyelvtudás

magyar, angol

Szakterületeink

Helló Prága, jó volt veled! - Csapatépítő hétvége Helló Prága, jó volt veled! - Csapatépítő hétvége Dr. Márky Gábor nyilatkozatai az Index.hu oldalon Dr. Márky Gábor nyilatkozatai az Index.hu oldalon Megy a vonat, megy a vonat… a bíróságra? Megy a vonat, megy a vonat… a bíróságra? A pirosat vagy a kéket választod, Neo?  –	avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek A pirosat vagy a kéket választod, Neo? – avagy az egészségügyi adatok másodlagos felhasználásában rejlő új lehetőségek Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem  – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció Egységes munkáltatói visszaélés-bejelentésvédelem – hosszú késlekedés után megvalósult a hazai jogharmonizáció A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? A Családi Alapítványoké a jövő – Csányi Sándor is így gondolhatta? Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Rihanna Puma cipője, avagy hogyan védjük le termékünk megjelenését és hogyan ne posztoljunk Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Meghívó - Szakmai Reggeli - 2023.02.09. Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság Az energiaválság képes lehet egy oldalra állítani a felhasználókat és a szolgáltatókat: a cél az energiahatékonyság IBA 2022 MIAMI IBA 2022 MIAMI Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba?