Dr. Balázs Dániel

Dr. Balázs Dániel

Ügyvédjelölt

“A legnagyobb kockázat az, ha nem vállalsz semmilyen kockázatot. Egy gyorsan változó világban az egyetlen stratégia, ami biztosan sikertelen, az, ha soha nem kockáztatsz.” (Mark Zuckerberg)

Ügyvezető partner Partner Partner Ügyvéd Partner Együttműködő Ügyvéd Senior Associate Ügyvédjelölt Ügyvédjelölt Üzletfejlesztési menedzser Adminisztratív asszisztens Asszisztens Csapatunk Munkatársaink

Rólam

Dr. Balázs Dániel a bpv JÁDI NÉMETH ügyvédi iroda ügyvédjelöltje.

Dániel több jogterületen is nyújt tanácsot hazai és külföldi ügyfeleink számára egyaránt; többek között társasági, kereskedelmi jogi és ingatlanjogi ügyekben, valamint peres eljárások során is közreműködik az iroda munkájában.

Dániel a jogi egyetemi évei alatt, valamint diplomaszerzését követően több ügyvédi irodában, illetve multinacionális vállalatnál is tapasztalatokat szerzett.

Irodánkhoz 2022. januárjában csatlakozott.

Képzettség, Kamarai tagság

  • • 2015 – 2020: Eötvös Loránd Tudományegyetem, jogász szak
  • • 2021 – jelenleg: Eötvös Loránd Tudományegyetem, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás szak

Nyelvtudás

magyar, angol

Szakterületeink

IBA 2022 MIAMI IBA 2022 MIAMI Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Kiemelt Esemény - 2022. 09.27. - Értékátadás generációkon át Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Az Apple-per tanulságai: visszakerülhet a töltő a dobozba? Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Hasznos uniós bírósági ítélet a külföldi nyaralásokhoz: az EU-n kívüli csatlakozó járat késése esetén is járhat kompenzáció Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Digitalizáció az ingatlan-nyilvántartásban Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz” Lezárult az Ed Sheeran per: az énekes nem plagizált, az „Oh I” és az „Oh Why" nem ugyanaz” Valódi segítség a háborúban - Egyszerűsödött és támogatottá vált a menedékes személyek foglalkoztatása Valódi segítség a háborúban - Egyszerűsödött és támogatottá vált a menedékes személyek foglalkoztatása A Microsoft - Activision Blizzard felvásárlás az európai versenyjog szemszögéből: megakadályozhatja-e az EU két amerikai cég fúzióját? A Microsoft - Activision Blizzard felvásárlás az európai versenyjog szemszögéből: megakadályozhatja-e az EU két amerikai cég fúzióját? Súlyos idők jöhetnek a Big Tech számára? Súlyos idők jöhetnek a Big Tech számára? Irodánk 15. évfordulójának fényképei Irodánk 15. évfordulójának fényképei A hajnali rajtaütések pszichológiája – ilyen, amikor a versenyhivatal váratlanul lerohan egy céget A hajnali rajtaütések pszichológiája – ilyen, amikor a versenyhivatal váratlanul lerohan egy céget Cégen belüli mentőövek (nem csak) járvány idejére: a munkabérelőleg és a munkáltatói kölcsön Cégen belüli mentőövek (nem csak) járvány idejére: a munkabérelőleg és a munkáltatói kölcsön